Natuurlijke NATULIQUE producten bij Haar Concept

27 + jaar ervaring

Gewerkt in Antwerpen

Organische producten

NATULIQUE olie

Duurzame producten van NATULIQUE

Bij Haar Concept werken wij met natuurlijke haarverzorgingsproducten van NATULIQUE, het assortiment bevat een breed scala aan organische en milieuvriendelijke haarverzorgings- en stylingproducten, gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten. Zo zijn de producten 100% ammoniak vrij en is er ook een lijn die geheel PPD-vrij is.

Waarom NATULIQUE?

Onze missie is om jouw haar en hoofdhuid te verwennen met de beste natuurlijke ingrediënten. NATULIQUE-producten zijn vervaardigd met respect voor mens, dier en milieu. De formules bevatten uitsluitend biologische en ecologische ingrediënten die niet alleen je haar verzorgen, maar ook de gezondheid van onze planeet beschermen.

NATULIQUE voordelen

De voordelen van NATULIQUE

Het gebruik van NATULIQUE biedt verschillende voordelen, zowel voor mens als milieu:

  • Natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke chemicaliën: NATULIQUE haarverzorging gebruikt natuurlijke en biologische ingrediënten zonder schadelijke chemicaliën, wat het haar op een milde en niet-toxische manier verzorgt en beschermt.
  • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: NATULIQUE is toegewijd aan duurzaamheid, met verantwoord verkregen ingrediënten, recyclebare verpakkingen en gebruik van hernieuwbare energiebronnen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.
  • Geschikt voor alle haartypes: De haarverzorgingsproducten van NATULIQUE zijn geschikt voor diverse haartypes, zodat iedereen kan genieten van gezond en stralend haar.

Verschillende kleuren NATULIQUE

Bij Haar Concept maken we gebruik van de collectie haarkleuringen van NATULIQUE, hieronder zie je een overzicht van van de organische kleuren:

  1. Natuurlijke Haarkleuren: De natuurlijke haarkleuren bieden een prachtige reeks tinten om uit te kiezen. Laat je betoveren door een levendige, natuurlijke look zonder concessies te doen aan de gezondheid van je haar.
  2. Ammoniakvrije Whitener: Wil je een subtiele oplichting van je natuurlijke haarkleur bereiken? De ammoniakvrije oplichters zijn perfect voor een zachte en stralende verlichting.
  3. Douce Colours: Deze kleuren worden verrijkt met voedende elementen om je haar te koesteren tijdens het kleurproces. Een prachtige combinatie van zachtheid en levendigheid. 
  4. Balance Sparkling Shine: Laat je haar stralen als nooit tevoren met Balance Sparkling Shine. Deze producten zijn ontworpen om je haarkleur te versterken en een schitterende glans te geven.
  5. Natural Man: Mannen verdienen ook een natuurlijke en verfijnde haarkleur! De Natural Man-lijn biedt een diversiteit aan tinten die perfect passen bij de wensen en stijlen van de moderne man.
  6. Colour Refreshers: Houd je haarkleur fris en levendig met de Colour Refreshers. Deze slimme producten vernieuwen je kleur tussen de verfbeurten door, zodat je er altijd op je best uitziet.
  7. Zero Colours: Gevoelige hoofdhuid of allergieën? Geen probleem! Zero Colours zijn mild en hypoallergeen, waardoor je een veilige en natuurlijke kleurervaring krijgt zonder irritaties.
NATULIQUE kleur
NATULIQUE set

Certificeringen en ethische praktijken

Een van de redenen waarom NATULIQUE zo’n betrouwbare partner is, is hun toewijding aan ethische praktijken en certificeringen. Ze zijn gecertificeerd door verschillende instanties, zoals EcoCert, waardoor je erop kunt vertrouwen dat hun producten voldoen aan strikte normen op het gebied van biologische en duurzame productie.

Reviews

Ingrid Grutters
Ingrid Grutters

Natalia knipt geweldig. Ik ben bij haar terecht gekomen na een mislukt kapsel bij een andere kapper. Zij heeft me gered door er iets prachtigs van te maken. Sindsdien (zo’n 4 jaar) kom ik bij haar. Mijn haar is van erg lang tot bijna kort geweest. Altijd goed geknipt en het blijft langdurig mooi. Ook qua kleuring (lichtere accenten, balayage) ziet het er mooi en natuurlijk uit. Daarnaast is Natalia een ontzettend sympathiek persoon en is het altijd fijn om er te zijn.

Clara Van Den Berg
Clara Van Den Berg

Professional stylist, perfect colourist, charming personality. You never be disappointed after haircut by Natalia. When everything - charisma and professional skills meet in one person you always want to come back.

Nina Velikova
Nina Velikova

Dat heeft Natalia altijd.Waa een goede klik.Professioneel uitgelgt.Enorm blij als ik uit haar stoel stappenAanrader voor iedereen die vaste kapper zoekt

Marloes
Marloes

Natalia is een zeer professionele hairstyliste. Ze neemt de tijd en begrijpt precies wat mijn haar nodig heeft. Sinds Natalia mijn haar knipt, oogt het voller. Ook vind ik het een groot voordeel dat ze natuurlijke producten gebruikt, die niet schadelijk zijn voor je haar. Ik ga altijd met een grote glimlach naar huis!

Silke Mehler
Silke Mehler

Since Nina, I go to the hairdressers again! Always a great experience with a rewarding outcome!

Highlights Opening Hours

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 10:00 - 19:00

Donderdag: 10:00 - 19:00

Vrijdag: 10:00 - 19:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Zondag: gesloten

Boek jouw afspraak bij Haar Concept

Maak een afspraak bij Haar Concept en laat je betoveren door de NATULIQUE-ervaring. Ons ervaren team staat klaar om je te verwelkomen in onze salon aan de Bilderdijkstraat 77 in Amsterdam. Laat ons jouw haar naar een nieuw niveau van stralende schoonheid tillen.

Gun jezelf het beste, met Haar Concept en NATULIQUE. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen!