Boek jouw Highlights behandeling nu bij Haar Concept in Amsterdam West

27 + jaar ervaring

Gewerkt in Antwerpen

Organische producten

Wat zijn higlights

Wat zijn highlights?

Bij het zetten van highlights creëren we op een makkelijke en snelle manier meer diepgang en textuur in je haar. Stukken van je haar worden in een aantal tinten lichter dan je originele haarkleur geverfd en vervolgens afgedekt met aluminiumfolie. De verf laten we voor een tijdje intrekken met als gevolg een prachtig sunkissed effect waar je een 8-tal weken zorgeloos mee kan rondlopen. Highlights zijn meer dan geverfde plukjes haar. Door subtiele aanpassingen aan het haar wordt je gezicht geshaped, je ogen geaccentueerd en lijkt dun haar plots een stuk voller dan ervoor.

Verschillende highlights technieken

Verschillende highlight technieken

Kwart, half en volledig

Highlights laten zetten kan op verschillende manieren. Zo heb je de keuze om highlights te zetten over een kwart van je hoofd, de helft van je hoofd of je hele hoofd. Het verschil bij deze drie methoden zit hem in de hoeveelheid aluminiumfolie die er gebruikt wordt. Als je je haar volledig laat highlighten worden er veel meer folies gebruikt dan dat je een kwart van je haar laat highlighten. Welke methode je ook kiest, de highlights zullen altijd een natuurlijke oplichting van het haar creëren.

Lowlights

Naast highlights zijn er ook lowlights. Dit is exact dezelfde techniek, enkel in de omgekeerde richting. Men maakt plukken van het haar dus niet lichter maar donkerder waardoor er opnieuw meer diepgang aan het kapsel wordt gegeven. Perfect dus voor mensen met een lichte haarkleur die toch wat meer textuur wensen.

Voordelen van highlights

  • Blijven wel 8 à 10 weken zitten
  • Geschikt voor vrijwel alle haarkleuren en haartypes
  • Natuurlijke, frisse, sunkissed look met meer diepgang en textuur

Verschil tussen highlights en balayage?

Het verschil tussen highlights en balayage zet hem in de methode van aanbrengen. Highlights worden aangebracht met behulp van folie, wat niet het geval is bij het zetten van een balayage. Ook de mate van bleken verschilt. Omwille van de folie is het bleken bij highlights veel simpeler. Verder worden highlights altijd vanaf je middenscheiding geplaatst, terwijl balayage pas begint op minimaal 5 cm afstand van je middenscheiding.

highlights en balayage

Behandelingen

Highlights

Kwart hoofd, half hoofd of volledig hoofd

Vanaf €54,-

Lowlight

Kwart hoofd, half hoofd of volledig hoofd

Vanaf €62,-

Highlights met krullend haar

Ik heb krullend haar, wat nu? 

Heb je krullend haar en spreken highlights jouw aan? Dat is zeker geen probleem! Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van krullen om ze er weer stralend te doen uitzien. Highlights zetten is dus zeker een optie bij Haar Concept!

Reviews

Ingrid Grutters
Ingrid Grutters

Natalia knipt geweldig. Ik ben bij haar terecht gekomen na een mislukt kapsel bij een andere kapper. Zij heeft me gered door er iets prachtigs van te maken. Sindsdien (zo’n 4 jaar) kom ik bij haar. Mijn haar is van erg lang tot bijna kort geweest. Altijd goed geknipt en het blijft langdurig mooi. Ook qua kleuring (lichtere accenten, balayage) ziet het er mooi en natuurlijk uit. Daarnaast is Natalia een ontzettend sympathiek persoon en is het altijd fijn om er te zijn.

Clara Van Den Berg
Clara Van Den Berg

Professional stylist, perfect colourist, charming personality. You never be disappointed after haircut by Natalia. When everything - charisma and professional skills meet in one person you always want to come back.

Nina Velikova
Nina Velikova

Dat heeft Natalia altijd.Waa een goede klik.Professioneel uitgelgt.Enorm blij als ik uit haar stoel stappenAanrader voor iedereen die vaste kapper zoekt

Marloes
Marloes

Natalia is een zeer professionele hairstyliste. Ze neemt de tijd en begrijpt precies wat mijn haar nodig heeft. Sinds Natalia mijn haar knipt, oogt het voller. Ook vind ik het een groot voordeel dat ze natuurlijke producten gebruikt, die niet schadelijk zijn voor je haar. Ik ga altijd met een grote glimlach naar huis!

Silke Mehler
Silke Mehler

Since Nina, I go to the hairdressers again! Always a great experience with a rewarding outcome!

Highlights Opening Hours

Opening hours

Monday 12:00AM - 8:00PM

Tuesday Closed

Wednesday 10:00AM - 7:00PM

Thursday 10:00AM - 7:00PM

Friday 10:00AM - 7:00PM

Saturday 9:00AM - 5:00PM

Sunday Closed

Boek jouw Highlights afspraak bij Haar Concept

Maak een afspraak bij Haar Concept, dan bepalen we samen welke behandeling het beste bij jouw kapsel past! Vinden we je teint, persoonlijkheid, gezichtsvorm of ogen niet bij je droomkapsel passen? Dan zullen we hier eerlijk over zijn en samen een betere behandeling zoeken. Op deze manier leveren we kwalitatief hoogstaand werk dat je zult waarderen.