Boek jouw behandeling nu bij Haar Concept in Amsterdam West

27 + jaar ervaring

Gewerkt in Antwerpen

Organische producten

Haar verven foto 3

Je haar laten verven bij de kapper

Wil je je haar verven omdat je zin hebt in een nieuwe haarkleur of omdat je haar wat grijs wordt? Dan is je haar laten kleuren door een kapper een goede keuze! Als je beslist om je haar te verven bij een kapper, laat je een blijvende kleur op je haar te zetten voor een langere periode. Bij Haar Concept in Amsterdam kun je je haar laten verven door een professionele kapper met natuurlijke producten! Wij gebruiken namelijk organische producten waardoor je haar op een gezonde manier wordt behandeld. Je haar verven was nog nooit zo gezond!

Haar verven foto 1

Hoe wordt je haar geverfd bij de kapper?

Je haar (natuurlijk) verven duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur waarbij we starten met het bepalen van de juiste haarkleur voor jou. Eens we de juiste kleur gekozen hebben, bereiden we de verf voor en starten we vervolgens met het aanbrengen van de verf op je haar. Haar verven bij een kapper gebeurt in verschillende stappen. Eerst verdelen we je haar in verschillende delen en verven we vervolgens de contouren van je gezicht. Als dit klaar is, beginnen we met de rest van je haar te kleuren. Eens al je haar geverfd is, masseren we de verf nog goed in met onze vingertoppen. Hierna laten we de verf voor een tijdje intrekken om vervolgens uit te spoelen.  

Redenen om je haar te verven met natuurlijke producten:

  • Goed voor natuur en milieu
  • Geen bijwerkingen
  • Bevat geen schadelijke chemicaliën
  • Goed voor semi-permanente haarkleuring
  • Bevat rijke vitamines, mineralen en oliën die je haar verzorgen

Na het verven van je haar

Je haar laten verven door een kapper is stap één, maar het onderhouden is nog belangrijker! Wanneer je haar gekleurd is door de kapper, is het van groot belang dat je je haar met de juiste producten wast. Dit omdat de kleur anders sneller kan vervagen. Gebruik zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en vermijd shampoos met parabenen, siliconen of andere ingrediënten die je geverfde haar kunnen ontkleuren. Weet je niet goed welke producten je moet kopen? Wij zullen je na je behandeling bij Haar Concept de beste haarproducten aanbevelen om te gebruiken na het verven van je haar.

Haar verven foto 2

Behandelingen

Highlights

Kwart hoofd, half hoofd of volledig hoofd

Vanaf €54,-

Lowlight

Kwart hoofd, half hoofd of volledig hoofd

Vanaf €62,-

Highlights met krullend haar

Haar verven vs balayage

Is je volledige haar laten verven door een kapper toch een te grote stap? Geen zorgen, we zetten ook balayage! Hierbij verven we maar een deel van je haar en moet je minder vaak langs komen. Perfect voor de eerste keer!

Reviews

Ingrid Grutters
Ingrid Grutters

Natalia knipt geweldig. Ik ben bij haar terecht gekomen na een mislukt kapsel bij een andere kapper. Zij heeft me gered door er iets prachtigs van te maken. Sindsdien (zo’n 4 jaar) kom ik bij haar. Mijn haar is van erg lang tot bijna kort geweest. Altijd goed geknipt en het blijft langdurig mooi. Ook qua kleuring (lichtere accenten, balayage) ziet het er mooi en natuurlijk uit. Daarnaast is Natalia een ontzettend sympathiek persoon en is het altijd fijn om er te zijn.

Clara Van Den Berg
Clara Van Den Berg

Professional stylist, perfect colourist, charming personality. You never be disappointed after haircut by Natalia. When everything - charisma and professional skills meet in one person you always want to come back.

Nina Velikova
Nina Velikova

Dat heeft Natalia altijd.Waa een goede klik.Professioneel uitgelgt.Enorm blij als ik uit haar stoel stappenAanrader voor iedereen die vaste kapper zoekt

Marloes
Marloes

Natalia is een zeer professionele hairstyliste. Ze neemt de tijd en begrijpt precies wat mijn haar nodig heeft. Sinds Natalia mijn haar knipt, oogt het voller. Ook vind ik het een groot voordeel dat ze natuurlijke producten gebruikt, die niet schadelijk zijn voor je haar. Ik ga altijd met een grote glimlach naar huis!

Silke Mehler
Silke Mehler

Since Nina, I go to the hairdressers again! Always a great experience with a rewarding outcome!

Highlights Opening Hours

Opening hours

Monday 12:00AM - 8:00PM

Tuesday Closed

Wednesday 10:00AM - 7:00PM

Thursday 10:00AM - 7:00PM

Friday 10:00AM - 7:00PM

Saturday 9:00AM - 5:00PM

Sunday Closed

Boek jouw afspraak bij Haar Concept

Plan een afspraak bij Haar Concept en samen zullen we de meest geschikte behandeling voor jouw kapsel bepalen. Indien we van mening zijn dat je teint, persoonlijkheid, gezichtsvorm of ogen niet goed samengaan met je gewenste kapsel, zullen we open en eerlijk zijn en samen zoeken naar een betere optie. Op deze manier bieden we hoogwaardige service waar je zeker tevreden over zult zijn.