Boek jouw Balayage behandeling nu bij Haar Concept in Amsterdam West

27 + jaar ervaring

Gewerkt in Antwerpen

Organische producten

Verschil tussen highlights en balayage

Verschil tussen highlights en balayage?

Het verschil tussen highlights en balayage is de de manier van aanbrengen (met en zonder folies), de sterkte van het ontkleuren (highlights kunnen lichter door de folies) én highlights worden vanaf de hoofdhuid gezet, terwijl balayage begint vanaf 5cm of verder vanaf de aanzet.

Wat is Balayage

Wat is balayage?

In het Frans betekent balayage ‘vegen’, het zijn subtiele kleurverschillen in het haar. In de kapperswereld worden balayage-highlights met de hand gezet of op het haaroppervlak geveegd, zonder het gebruik van folies.

De toepassing begint bij de haarwortel en wordt naar de punten toe geleidelijk zwaarder. Per sectie is de kleur verdeelt waardoor de onderkant donkerder blijft en het haar een heel natuurlijk en dimensionaal effect krijgt.

Balayage kan op elke haarkleur worden toegepast, van blond haar tot rood haar, tot bruin haar. Meestal wordt balayage niet gekozen door hele donkere brunettes. Balayage is mooi op lang en half lang haar en geeft het haar een ‘sunkissed’ effect.

De voordelen

  • Geschikt voor vrijwel alle haarkleuren en haartypes
  • Blijft vier tot vijf maanden mooi zonder bijwerken
  • Een natuurlijk en gezond uitziend resultaat
  • Amper uitgroei

Verschil tussen ombré en balayage?

Het grote verschil tussen de twee technieken is dat ombré een donkere uitgroei geeft met lichte punten en balayage een subtiele overloop van kleur is. De kleurverdeling bij ombre is meer horizontaal en bij balayage is meer verticaal.

Verschil tussen Ombré en Balayage

Behandelingen

Balayage, combinatie kleuren

Kort haar

Vanaf €121,-

Balayage, combinatie kleuren

Lang haar

Vanaf €144,-

Boek jouw Balayage afspraak bij Haarconcept

Boek jouw Balayage afspraak bij Haar Concept

Boek een afspraak bij Haar Concept, en dan kijken wij samen wat het beste is voor jouw kapsel! Als jouw droomkapsel niet de beste match is met jouw teint, persoonlijkheid, gezichtsvorm of ogen, zeggen we dat eerlijk.

Zo creëren we kwaliteit waar wij achter staan en waar jij blij van wordt.

Reviews

Ingrid Grutters
Ingrid Grutters

Natalia knipt geweldig. Ik ben bij haar terecht gekomen na een mislukt kapsel bij een andere kapper. Zij heeft me gered door er iets prachtigs van te maken. Sindsdien (zo’n 4 jaar) kom ik bij haar. Mijn haar is van erg lang tot bijna kort geweest. Altijd goed geknipt en het blijft langdurig mooi. Ook qua kleuring (lichtere accenten, balayage) ziet het er mooi en natuurlijk uit. Daarnaast is Natalia een ontzettend sympathiek persoon en is het altijd fijn om er te zijn.

Clara Van Den Berg
Clara Van Den Berg

Professional stylist, perfect colourist, charming personality. You never be disappointed after haircut by Natalia. When everything - charisma and professional skills meet in one person you always want to come back.

Nina Velikova
Nina Velikova

Dat heeft Natalia altijd.Waa een goede klik.Professioneel uitgelgt.Enorm blij als ik uit haar stoel stappenAanrader voor iedereen die vaste kapper zoekt

Marloes
Marloes

Natalia is een zeer professionele hairstyliste. Ze neemt de tijd en begrijpt precies wat mijn haar nodig heeft. Sinds Natalia mijn haar knipt, oogt het voller. Ook vind ik het een groot voordeel dat ze natuurlijke producten gebruikt, die niet schadelijk zijn voor je haar. Ik ga altijd met een grote glimlach naar huis!

Silke Mehler
Silke Mehler

Since Nina, I go to the hairdressers again! Always a great experience with a rewarding outcome!

Opening hours

Opening hours

Monday 12:00AM - 8:00PM

Tuesday Closed

Wednesday 10:00AM - 7:00PM

Thursday 10:00AM - 7:00PM

Friday 10:00AM - 7:00PM

Saturday 9:00AM - 5:00PM

Sunday Closed

Maak direct je afspraak!